Leandertalaren

2015-01-31
10:16:17

Bröllopet tar form

Hej på er!
 
Hoppas eran vecka varit bra.
 
Min har varit relativt strålande.
 
I måndags åkte jag och Jenny nämligen ut till Horn. Vi träffade där ägarna till Annas Café, Eva och Lina Edgar. De ska nämligen fixa cateringen till det stora balunset som följer efter vigseln.
Och jag måste säga att det känns väldigt bra. De har vanan inne från tidigare bröllopsfester och de går in för uppgiften med hull och hår.
Tror faktiskt detta kommer bli jättebra!
 
Jag för min del har inte börjat bli nervös än, men Jenny säger att hon börjat drömma stressdrömmar om vigsel och bröllop. Jag hörde nåt om att alla plötsligt gjort en flashmob i kyrkan och börjat dansa. Jenny hade bara blivit stående och tyckt att all blev förstört och jag hade börjat flashmobdansa.
Typiskt mig... :P
 
Jag har dock laddat ner en sån där app som räknar ner dagarna. Så jag lär nog börja stressa upp mig när vi närmar oss...
 
 
I torsdags kom ännu ett superglatt besked. Under vigseln ska vi ju ha en del musik och vi har bett en mycket nära och kär vän att sjunga. Hon ville jättegärna men ett litet frågetecken har funnits om hon skulle kunna då hon tar studenten och eventuellt skulle dansa bal just på bröllopsdagen.
Men, det löste sig. Balen är i slutet av maj och vi får vår magiska sångfågel!
Lycklig som få är jag för detta!
 
Annars då?
Jo, det rullar på.
Brudklänningen är som sagt beställd, vigselringen ligger i säkert förvar och i veckan har vi även bokat en fotograf. En riktig bröllopsfotograf, som ser riktigt proffsig ut på hemsidan i alla fall.
Det blir säkert bra. Tycker lite synd om fotografen som ska försöka få mig att se bra ut på bild, bara...
Så väntar ett stort och till mångt och mycket tufft jobb för oss. Att sätta oss ner och fixa gästlistan. Vi har väldigt mycket fina vänner och underbara människor runtomkring oss och skulle helst av allt bjuda ALLA vi känner.
Men det finns ju inte riktigt möjlighet till detta.
Detta är givetvis ett riktigt lyxproblem, men det känns ändå svårt. Folk kan ju komma att bli sårade om de inte bjuds... Men...
Vi älskar er alla! Kom ihåg det!
 
Nej, hörreni! Nu ska jag äta lite frukost.
Ikväll blir det fest i Linköping för våran del. Ska bli jättekul!
 
Kram och ha en fin dag!